Patchwork GPS

GPS system 

Patchwork GPS


Vi kjører nå en våronnkampanje på Gps guiding systemer fra Patchwork med 20% rabatt på 3 versjoner.

Blackbox Air Førpris 17.294,- kampanjepris Kr. 14.411,- eks. mva og frakt.

Blackbox Air+ Førpris 19.764,- kampanjepris Kr. 16.470,- eks. mva og frakt.

Marine Førpris 25.620,- kampanjepris Kr. 21.350,- eks. mva og frakt.


Det nyeste tilskuddet til det prisbelønte BlackBox-guiding er BlackBox Air. En Android-basert løsning for enkel guiding, områdemåling og feltgjenkjenning med oppgraderingsalternativer for opptak, synkronisering av data og kjøretøysporing.


BlackBox Air leveres med en Bluetooth 10hz GPS-mottaker med WAAS, EGNOS og GLONASS som standard. Med innebygd terrengkompensasjon gir BlackBox Air en nøyaktig lokalisering for alle feltoperasjoner. BlackBox Air er i stand til å gi rette og buede guidinger som er perfekte for de fleste guidingsbehov. Oppgraderingen til Air+ legger til vendeteig guiding og vendeteig varsel til listen over tilgjengelige guide alternativer. Air+ gir deg også mulighet til å pause jobber, ta opp jobber, synkronisering av data til Blackbox core og tracking av kjøretøy. 7" skjerm, bluetooth antenne sender, G1 antenne, 3 pinners kontakt, sugekopp feste for skjerm er standard på Air utgavene. Marine er en bedre utrustet utgave som gir deg de samme mulighetene som air og air+, men i tillegg får man med Marine mulighet til å oppgradere til seksjonskontroll på redskaper som gjødselspreder og åkersprøyte.


Dette gir deg som bruker mulighet til å automatisk kontrollere opptil 10 bomseksjoner. 7" skjerm, bluetooth antenne og node sender, G1 antenne, 3 pinners kontakt og sugekoppfeste for skjerm. Disse løsningene gir deg som bruker mange muligheter for oppgraderinger som passer ditt bruk, og det er ingen årlige lisenser man må betale på. Antenne alternativer G1 Antenne gir en presisjon innenfor 20 cm. G2 Antenne gir en presisjon innenfor 15 cm. Skjerm alternativer 9" skjerm 5" vanntettskjerm 8" vanntettskjerm

https://www.youtube.com/watch?v=dH5nP9vwqSQ

Ta kontakt

FOLLOW US